گرافیست کسی است که با تکیه بر هنر خود، پیام یا ایده ای را به کمک تصویر و حروف به مخاطبان انتقال میدهد. گرافیست با ارتباط بصری، تصویرسازی و گرافیک محیطی هنر خود را به نمایش میگذارد .هر شغلی مهارتهای لازم خود را دارد. قبل از هر چیزی باید عاشق شغل گرافیک و طراحی باشید. آنچه یک طراح را به یک طراح قوی و پر درآمد تبدیل میکند مهارتهای فراوان اوست. برای این شغل شما به مهارتهایی نظیر تایپوگرافی، مهارت استفاده ازنرم افزار و اپلیکیشنها، ویرایش عکس، رمزگذاری، مهارت برندینگ و … نیاز دارید.
گرایشهای تخصصی طراح گرافیست
فردی که در زمینه طراح گرافیست مشغول به تحصیل میشود میتواند در زمینههای مختلفی شروع به فعالیت نماید از جمله: ارتباط بصری، طراحیهای مختلفی مانند پوستر، جلد، علامت و یا لوگو مربوط به شرکت، طراحیهای حروف، آگهیهای تبلیغاتی، صفحات وب، چاپ برای بسته بندی و طراحیهای کاتالوگ، بروشور، فولدر، اوراق اداری، تصویرسازی برای انواع کتابهای علمی از جمله کتابهای کودک، کتابهای علمی و آموزشی، تصویرسازی برای انواع نشریات، تصویرسازی در زمینه انواع صفحات وب فعالیت کند.
هر نوع طراحی گرافیکی نیاز به مجموعه خاصی از مهارتها و تکنیکهای طراحی دارد. اما از آنجا که صنعت طراحی دائما در حال توسعه و پیشرفت است، طراحان باید خود را با این پیشرفت روز افزون سازگار کنند.
نمونه هایی از وظایف طراح گرافیک بازاریابی
- طراحی کارت پستال و بروشور
- طراحی صفحات مجله و تبلیغات روزنامه
- طراحی پوسترها، آگهیها و طراحی بیلبوردها
- ایجاد اینفوگرافیکها
- طراحی بروشور های چاپی و دیجیتالی
- ایجاد الگوهای بازاریابی ایمیل
- ارائه و آماده سازی پاورپوینتها
- ایجاد تبلیغات رسانه ای، بنرها و گرافیکها
- آماده سازی تصاویر برای وب سایتها و وبلاگها بازار کار شغل طراح گرافیست
وظایف طراح طراحی گرافیک رابط کاربری
- طراحی صفحات وب
- طراحی قالب (WordPress ، Shopify و غیره)
- رابط بازیها
- طراحی برنامه
وظایف طراح گرافیک انتشارات
- کتابها
- روزنامهها
- گزارشهای سالانه
- مجلات
- کاتالوگها
- خبرنامهها
وظایف طراح گرافیک در انیمیشن سازی
- ایجاد آگهیها
- ایجاد آرم های متحرک
- ایجاد تریلرها
- ایجاد ویدئوهای تبلیغاتی
- ساخت ویدئوهای آموزشی
- ایجاد برنامهها
- ساخت بازیهای ویدئویی
- ساخت آگهیها
- ساخت GIFها
وظاف طراح گرافیک محیطی
- طراحی علائم
- ایجاد نقاشی دیواری
- طراحی بیلبورد
- طراحی تبلیغات روی وسایل نقلیه عمومی
- طراحی فضاهای رویداد ها و کنفرانس
چگونه می توان یک طراح گرافیست موفق شد؟
- همیشه یاد بگیرید و خودتان را بروز کنید
- همیشه یک گرافیست نقد پذیرباشید و بای اصلاح کار خود بکوشید
- دائما الهام بگیرید
- بدون سفارش کار کنید
- با رعایت مسایل اخلاقی طراحی کنید
- شناسایی نظر کارفرما
ویژگی های یه گرافیست خوب
۱- ارتباط با مشتری
کار طراح وب ارتباط برقرار کردن با ارباب رجوع است، اما شما برای ارائه، رونمایی و گفتگو درباره کارتان به مهارتهای ارتباطی خوب نیز نیاز دارید. ضروری است که در موقعیتهای حساس حرفهای عمل کنید و با مشتری روراست باشید.
۲- کنجکاوی درمورد طرح
اگر عشق به هنر نداشته باشید و یا در مورد جهان پیرامون خود کنجکاو نباشید، هرگز در کار طراحی موفق نخواهید شد. طراحان به ماوراء هر چیز توجه میکنند تا بتوانند هم جزئیات و هم تصویر کلی را به خوبی درک کنند.
۳- اشتیاق به کار
اگر کاری که انجام میدهید را دوست نداشته باشید، موفق نخواهید شد. با وجود اشتیاق و استعداد، طراحی کارتان مملو از عشق خواهد بود. این کار شامل ساعات کاری غیر عادی، ویرایشهای طولانی و حجم کاری پیچیده میباشد. در زمان خستگی باید اشتیاق خود را به کار گیرید که باعث بهبود کارتان میشود.
۴- داشتن فکر باز
در طراحی گرافیک باید ذهنتان آزاد باشد تا بتوانید طرح های جدیدی را خلق کنید . طراحان بزرگ، کارهایشان را نشان میدهند، بنابراین از به نمایش گذاشتن خود هراسی نداشته باشید و آنچه را حخلق کردهاید نشان دهید.
۵- انتقاد پذیر بودن
به عنوان یک طراح، برای پیشرفت در کار خود و ایجاد ارتباط، از انتقادات پند بگیرید تا بتوانید بهترینها را خلق کنید.
6- عدم اعتماد به نفس
مقدار کمی عدم اعتماد به نفس در دنیای طراحی چیز خوبی است. عدم اعتماد به نفس شما را مطمئن میسازد به طور مداوم تصمیمات خود را ارزیابی کنید و برای انجام کار بهتر تلاش کنید و در مسیر چالشها قرار بگیرید.
7- قابلیت اطمینان
مشتریان تنها به دنبال استعداد نیستند. آنان کسی را میخواهند که قابل اعتماد باشد. پس به طور کلی احتیاجات مشتریان را مدیریت کنید و امانتدار باشید.